Verhuizen buitenland

Gaat u verhuizen naar een ander land? In dat geval is het belangrijk dat u bij meerdere verhuisbedrijven een offerte aanvraagt. Er zijn namelijk meerdere factoren die de prijs bepalen.

Kiezen voor het juiste verhuisbedrijf kan er voor zorgen dat u kunt besparen op uw verhuizing. Allereest is het belangrijk naar welk land u verhuist. Verhuizingen binnen Europa zijn het voordeligst omdat de grenzen open zijn en er geen extra kosten hoeven worden gemaakt voor de transport.

Naast een uurloon zult u wel altijd een kilometervergoeding moeten betalen. Het is daarom aan te raden om op zoek te gaan naar een verhuisbedrijf met een laag uurloon en een lage kilometervergoeding.

Ook de grootte van de verhuiswagen is belangrijk. Sommige verhuisbedrijven hebben een laag uurtarief maar geen grote verhuiswagen. In dat geval bent u voordeliger uit wanneer u een verhuisbedrijf aanneemt met een grotere verhuiswagen die uw inboedel sneller naar de nieuwe locatie kunnen verhuizen.

Verhuizen per verhuiswagen of vrachtschip:
Verhuist u naar een ander continent? In dat geval kan het zijn dat uw inboedel per vrachtschip verhuist dient te worden. Verhuisbedrijven werken dan met internationale partners om dit te realiseren. Hier hebben zij meestal vaste tarieven voor, zeker als het om locaties binnen Groot Brittannië of de Verenigde Staten gaat.

In sommige gevallen kan uw inboedel ook per vliegtuig worden verhuist. Dit is niet aan te raden om de kosten hiervoor een stuk hoger liggen. Natuurlijk kunt u wel enkele stukken per vliegtuig verhuizen en het grootste deel per vrachtschip verhuizen.Bekijk ook andere Adviesplaats sites:
Random tip:

Copyright © Ventura Connect Group BV 2020

Algemene voorwaarden - Disclaimer

Adviesplaats.nl
Het antwoord op al uw vragen
Verhuizen